Buka ménu utama

Kadudampit, Kadudampit, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Kadudampit nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadudampit, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kadudampit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKadudampit




Gnome-home.svg