Kadudampit, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Kadudampit nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kadudampit
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.30

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit