Kagubernuran Kalér, Bahrain

Pikeun Kagubernuran Kalér nu di Libanon, tempo Kagubernuran Kalér, Libanon.

Kagubernuran Kalér (Basa Arab: المحافظة الشمالية Al-Muhafazhah Asy-Syamaliyah‎) nyaéta salsahiji ti 5 kagubernuran di Bahrain.

Lokasi Kagubernuran Kalér di Bahrain

Tumbu kaluarÉdit

Koordinat: 26°07′N 50°29′E / 26.117°N 50.483°E / 26.117; 50.483


Citakan:Bahrain-geo-stub