Buka ménu utama


Kalaparéa nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nagrak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kalaparéa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Nagrak




Gnome-home.svg