Kaliabang Tengah, Bekasi Utara, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Kaliabang Tengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Utara, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Kaliabang Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Utara