Bekasi Kalér, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Bekasi Utara, Bekasi)

Bekasi Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bekasi Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega19,65 Kilométer pasagi
Pangeusi318.550 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.03
Désa/kalurahan-