Buka ménu utama

Kalideres, Jakarta Barat

kacamatan di kota Jakarta Barat, Indonèsia

Kalideres nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Kalideres

Peta lokasi Kacamatan Kalideres
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 30,23 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 459.243 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

Di handap ieu nyaéta patempatan nu jadi sarana pangrojong transportasi di Kalideres, di antarana:

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora