Kalijati, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia


Kalijati nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kalijati

Peta lokasi Kacamatan Kalijati
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

beulah wetan dawuan, beulah kidul........,beulah kulon cipeundeuy,beulah kaler purwadadi

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

diliwartan ku jalur alternatif ti sadang ka subang bandung, aya ogé jalur nu kapantura lewat purwadadi

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

- peternakan

 - peternakan ayam (broiler)
 - peternakan ayam (pembibitan)
 - peternakan sapi potong (penggemukan)

- perkebunan - pertanian

PerkebunanÉdit

perkebunan karet, tebu,tanaman palawija, padi, hutan jati

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |



 


wisata sejarah di lanud surya darma