Buka ménu utama
Lokasi Kalmykia di Rusia
Kalmykia03.png
Bandéra Kalmykia

Kalmykia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 76.100 km² kalawan populasi 292.410 jiwa (2002) jeung kapadetan 3,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Elista.



Countries.png