Kota Kanazawa
金沢市
Lokasi Kota Kanazawa
Kota Kanazawa aya di Ishikawa, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Ishikawa
Karakter fisik
Area 467,77 km² (180,6 sq mi)
Populasi (as of November 2006)
     Total 455,351
Lokasi 36°34′N 136°39′E
Lambang
Tangkal Ume
Kantor Pamarentahan Kota Kanazawa
Walikota Tamotsu Yamade
Ramatloka resmi: Kota Kanazawa

Kota Kanazawa (金沢市 Kanazawa-shi?) nyaéta ibukota Préféktur Ishikawa di Jepang.

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

    Tingali ogé Kanazawa, Ishikawa di Wikivoyage


  Préféktur Ishikawa
Kota-kota
Hakui | Hakusan | Kaga | Kahoku | Kanazawa (capital) | Komatsu | Nanao | Nomi | Suzu | Wajima
Distrik-distrik
Hakui | Hōsu | Ishikawa | Kahoku | Kashima | Nomi
  See also: Kacamatan jeung desa dumasar distrik edit