Kapuloan Sunda Leutik

Kapuloan Sunda Leutik atawa Nusa Tenggara nyaéta sakumpulan pulo di Indonésia Wétan. Jeung Kapuloan Sunda Gedé di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk Kapuloan Sunda.

Perenah kapuloan Sunda Alit di Nusantara

PamaréntahanÉdit

Kapuloan Sunda Leutik kabagi kana propinsi-propinsi Indonésia (Bali, Nusa Tenggara Kulon, jeung Nusa Tenggara Wétan) jeung nagara merdika Timor Wétan.

Daptar parsialÉdit

Tempo ogéÉdit