Karéta api Délta Éksprés

Karéta api Délta Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api komuter KRD (Karéta Rél Diesel)
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Kota
Stasion Porong
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Eureun di unggal stasion/halteu
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-80 km/jam

Karéta api Délta Éksprés atawa karéta api komuter SuSi (Surabaya-Sidoarjo) nyaéta karéta api komuter anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Kota - Stasion Porong.[1] Karéta ieu mangrupa salah sahiji karéta komuter anu beroperasi di Daérah Operasi VIII Surabaya.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta rél diesel MCW 302.[1] Karéta ieu eureun di unggal stasion jeung halteu anu diliwatanana.[1] Karéta ieu dijalankeun 3 kali dina sapoé, isuk-isuk, beurang, jeung soré.[2]

Tingali ogéÉdit

Karéta api

RujukanÉdit

  1. a b c d Informasi KA Komuter Susi (id) diakses tanggal 5 Februari 2016
  2. Jadwal KA Komuter Susi (id) diakses tanggal 5 Februari 2016

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia