Karadénan, Cibinong, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Karadénan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Karadénan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibinong