Buka ménu utama

Cibinong, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cibinong nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Cibinong
Kacamatan
Cibinong is located in Kabupatén Bogor
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Jawa
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Indonésia
Cibinong
Cibinong
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°29′6″S 106°50′31.2″E / 6.48500°S 106.842000°E / -6.48500; 106.842000
Nagara Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Bambang Widodo Tawekal
Aréa
 • Total 46,11 km2 (1,780 sq mi)
Populasi
 • Total 341,196
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 12
Ramatloka kecamatancibinong.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Tumbu LuarÉdit




 

Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842