Buka ménu utama

Cibinong, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cibinong nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Cibinong
Cibinong is located in Kabupatén Bogor
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Jawa
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Indonésia
Cibinong
Cibinong
Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842
NagaraIndonésia
RégionJawa
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatBambang Widodo Tawekal
Lega
 • Total46,11 km2 (1,780 sq mi)
Pangeusi
 • Total341,196
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan12
Ramatlokakecamatancibinong.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Tumbu LuarÉdit




 

Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842