Karyamukti, Campaka, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Karyamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Karyamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCampaka




Gnome-home.svg