Kategori:Sistim baranahan

Sistim baranahan nyaéta sakumpulan organ nu patali jeung réproduksi séksual.


Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Sistim baranahan.

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 3 subkategori ti 3.

A

K

M

Artikel-artikel na kategori "Sistim baranahan"

12 kaca ti 12 di handap asup kana ieu kategori.