Kebon Kosong, Kemayoran, Jakarta Pusat

Kebon Kosong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Kebon Kosong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanKemayoran



Gnome-home.svg