Buka ménu utama

Kebon Sirih, Ménténg, Jakarta Pusat

Kebon Sirih nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Kebon Sirih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanMénténg



Gnome-home.svg