Buka ménu utama

Kebonjeruk nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Andir, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Kebonjeruk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanAndir



Gnome-home.svg