Buka ménu utama

Kediri, Binong, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Kediri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Binong, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kediri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanBinong




Gnome-home.svg