Kemang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Kemang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kemang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega63,69 Kilométer pasagi
Pangeusi111.554 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.12
Désa/kalurahan-