Buka ménu utama

Kapuloan Seribu Selatan, Kapuloan Seribu

kacamatan di kabupatèn Kapuloan Seribu, Indonèsia

Kepuloan Seribu Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan

Peta lokasi Kacamatan Kepulauan Seribu Selatan
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Kepulauan Seribu, DKI Jakarta

Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp

Kacamatan: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara



Nuvola filesystems folder home.png