Kertasari, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Kertasari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kertasari

Peta lokasi Kacamatan Kertasari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 152,07 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 71.755 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png