Kertasari, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia

Kertasari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kertasari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
Lega152,07 Kilométer pasagi
Pangeusi71.755 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.04.31
Désa/kalurahan-