Kibang, Metro Kibang, Lampung Wétan

Kibang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Metro Kibang, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Kibang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanMetro Kibang

Citakan:Metro Kibang, Lampung Wétan


Gnome-home.svg