Kibang Pacing, Menggala Wétan, Tulang Bawang

Kibang Pacing nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Menggala Wétan, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Kibang Pacing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanMenggala Wétan

Citakan:Menggala Wétan, Tulang Bawang


Gnome-home.svg