Klapanunggal, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Klapanunggal nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Klapanunggal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega97,64 Kilométer pasagi
Pangeusi121.218 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.32
Désa/kalurahan-

WisataÉdit

• Goa Lalay Gunung KapurÉdit