Buka ménu utama

Klari, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Klari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Klari

Peta lokasi Kacamatan Klari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit