Koja, Jakarta Utara

kacamatan di kota Jakarta Utara, Indonèsia

Koja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Koja

Peta lokasi Kacamatan Koja
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 6



Nuvola filesystems folder home.png