Komering Agung, Gunung Sugih, Lampung Tengah

Komering Agung nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Gunung Sugih, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Komering Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanGunung Sugih

Citakan:Gunung Sugih, Lampung Tengah


Gnome-home.svg