Kotabaru nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kotabaru
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.25

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit