Kotapinang, Labuhanbatu Kidul

Kotapinang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Kotapinang

Peta lokasi Kacamatan Kotapinang
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kidul Citakan:Kotapinang, Labuhanbatu Kidul


Nuvola filesystems folder home.png