Kramatmulya, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Kramatmulya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kramatmulya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.16

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit