Kranji, Bekasi Barat, Bekasi

Kranji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kranji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Barat




Gnome-home.svg