Bekasi Barat, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia


Bekasi Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Bekasi Barat

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Barat
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 18,89 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 268.754 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -





Nuvola filesystems folder home.png