Kumun Debai, Sungai Penuh

Kumun Debai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sungai Penuh, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Kumun Debai

Peta lokasi Kacamatan Kumun Debai
Propinsi Jambi
Kota Sungai Penuh
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Sungai Penuh Citakan:Kumun Debai, Sungai Penuh


Nuvola filesystems folder home.png