Kuta Baro nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Kuta Baro

Peta lokasi Kacamatan Kuta Baro
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Besar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Besar Citakan:Kuta Baro, Aceh Besar


Nuvola filesystems folder home.png