Buka ménu utama

Kutawaluya, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Kutawaluya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kutawaluya

Peta lokasi Kacamatan Kutawaluya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit