Lémbang, Lémbang, Bandung

Lémbang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Lémbang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanLémbang




Gnome-home.svg