Lebahan kulon

(dialihkeun ti Lebahan Kulon)

Lebahan kulon nyaéta satengah bagian Marcapada anu ngampar di lebah kulon méridian utama atawa longitud 0 (ti GMT ka arah kulon). Sacara géopulitik, lebahan barat ogé nyaéta istilah pikeun Amérika jeung sakabéh kapuloan tur lautanna.

Lebahan kulon ditandaan ku warna konéng


Gnome-globe.svg