Linggajati, Cilimus, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Linggajati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Linggajati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCilimus




Gnome-home.svg