Buka ménu utama

Lobung, Lingga Bayu, Mandailing Natal

Lobung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lingga Bayu, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanLingga Bayu

Citakan:Lingga Bayu, Mandailing Natal


Gnome-home.svg