Buka ménu utama

Lolosoni nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gomo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolosoni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanGomo

Citakan:Gomo, Nias Kidul


Gnome-home.svg