Buka ménu utama

Losari Lor, Losari, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Losari Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Losari Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanLosari




Gnome-home.svg