Losari Lor, Losari, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Losari Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Losari Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanLosari




Gnome-home.svg