Buka ménu utama

Luas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batu Ketulis, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Luas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBatu Ketulis

Citakan:Batu Ketulis, Lampung Kulon


Gnome-home.svg