Buka ménu utama

Lubuk Kancah, Ranto Baek, Mandailing Natal

Lubuk Kancah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ranto Baek, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Kancah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanRanto Baek

Citakan:Ranto Baek, Mandailing Natal


Gnome-home.svg