Lubuk Kapundung, Muara Batang Gadis, Mandailing Natal

Lubuk Kapundung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Batang Gadis, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Kapundung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanMuara Batang Gadis

Citakan:Muara Batang Gadis, Mandailing Natal


Gnome-home.svg