Buka ménu utama

Lubuk Kapundung, Muara Batang Gadis, Mandailing Natal

Lubuk Kapundung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Batang Gadis, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Kapundung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanMuara Batang Gadis

Citakan:Muara Batang Gadis, Mandailing Natal


Gnome-home.svg