Buka ménu utama

Lubuk Rotan, Perbaungan, Serdang Bedagai

Lubuk Rotan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Perbaungan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Rotan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPerbaungan

Citakan:Perbaungan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg