Perbaungan, Serdang Bedagai

Perbaungan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Perbaungan

Peta lokasi Kacamatan Perbaungan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Perbaungan, Serdang Bedagai


Nuvola filesystems folder home.png