Lubuk Sebontan, Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Sebontan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Papalik, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa Lubuk Sebontan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanMuara Papalik

Citakan:Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg