Buka ménu utama

Lubuk Sebontan, Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Sebontan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Papalik, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Sebontan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanMuara Papalik

Citakan:Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg