Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat

Muara Papalik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Muara Papalik

Peta lokasi Kacamatan Muara Papalik
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Barat Citakan:Muara Papalik, Tanjung Jabung Barat


Nuvola filesystems folder home.png